Esperanza Tantsukool

Jätta video vahele

REGGAETON lastele (12-16 a) alates 02.11.20

REGGAETON kursuse

Reggaeton'i laulude järgi tantsitakse hetkel kõikjal, kuid kahjuks väga vähesed inimesed teavad, kuidas tegelikult õigesti liikuda nende kuumade rütmide järgi. See suurepärane segu dancehall, hip-hop ja reggae stiilidest, mis pärineb Puerto Ricost, on nüüd populaarne üle kogu maailma.

REGGAETON täiskasvanutele alates 02.11.20 ja lastele (12-16 a)

 

REGGAETON – see on kõige populaarsem muusikažanr hetkel.

Selle stiili rütmiliste kehaliikumiste hulka kuuluvad kehalained, erinevad pöörded, samuti ka akrobaatika elemendid. Tutvudes selle stiiliga, tema ajaloo ja kultuuriga, hakkate end seda tantsides vabalt tundma. Samas arendate seeläbi oma keha plastilisust, õpite paremini kontrollima oma keha ja naudite seda, liikudes kuumade Ladina-Ameerika rütmide saatel.

 

Treener – Ksenia Dorš. Ma võin julgelt öelda, et olen ainus selle tantsustiili esindaja Eestis, kes suudab anda inimestele ettekujutuse ORIGINAALSEST ja ÕIGEST reggaetonist ning tutvustada reggaetoni kultuuri lähemalt. Selle tantsustiili treeningud Eestis – väljendavad ebatäpset arusaama selle tantsustiili koreograafiast. Rohkem kui kolm aastat tagasi hakkasin ma õppima Moskvas reggaeton'i parimate Kuuba ja Venemaa õpetajate juures. Kolm korda olen osalenud festivalil «Moscow reggaeton festival» (mastaapne reggaeton'i festival).

 

Aastal 2019 oli ta üks kaheksast kutsutud külalisest suurel reggaeton'i festivalil Moskvas «MiGente».

Esmaspäev – 17:00-18:00 (lapsed 12-16 a)

 

Hind:

  • 30€ kuutasu (4 treeningut kuus)
  • 10€ - 1 treening

 

REGISTREERU KURSUSELE