Esperanza Tantsukool

Jätta video vahele

Alates 15.09.20 avatame uue Flamenko tantsurühma algajatele.

Flamenko Tallinnas Esperanza tantsukoolis

Alates 15.09.20 avatame uue Flamenko tantsurühma algajatele.

Treeningud toimuvad: teisipäeviti ja neljapäeviti kl 19.15 - 20.15

Asukoht: Esperanza Tantsukooli Mustamäe stuudio, Tallinn.

Flamenko on Lõuna-Hispaanias sündinud sügavate juurtega kultuur, mille peamised väljendusmisvormid on laul, tants ja kitarrimäng.

Flamenko tants on seotud tulega - kirgliku, emotsionaalse ja jõulise eneseväljendusega. See on nagu teekond sügavale tunnetemaailma, millelt tagasitulnuna tunneb inimene end kirkamana, seesmiselt täiustunumana. Tants on intensiivne ja väärikas, kätekasutus on ekspressiivne ja ilmneb rütmiline jalgade koputustehnika. On palju erinevaid flamenko tantsu vorme, mis väljendavad eri iseloome ja emotsioone.

Flamenko tantsu tundides alustame hispaania rahvatantsu sevillanase õppimisest ning lihtsamate flamenko tantsude põhisammude ja tehnika harjutamisest. Samm-sammult äratame seda tuld ja väge endas, mis peitub flamencos ja meis - tantsijates.

Hind:

  • 50€ kuus (8 tundi kuus, 2 tundi nädalas)
  • 75€ kuus (12 tundi kuus, 3 tundi nädalas)
  • 10€ - 1 treening
  • Võimalik on korraldada ka eratunde ja kutsuda meie esinemiskavasid sündmustele.

Info: Turn on Javascript!

 

REGISTREERU KURSUSELE

Mari-Liis Velberg - flamenko õpetaja

Mari-Liis Velberg - flamenko õpetajaÕpetaja Mari-Liis Velberg on tegelenud üle 10 aasta Flamenko tantsu ja veidi lühemat aega mustlastantsuga.

Lõpetanud TLÜ sotsiaalteaduste ja koreograafia eriala.

2016. aastal lavastas VAT Teatris bakalaureusetööna tantsulavastuse "Carmeni avaldamata kirjad. Pihtimus naise silmad kaudu",
kus ta ka ise tantsis. Lugeda ja videosid vaadata etendusest saab: http://www.vatteater.ee/et/lavastused/91/carmeni-avaldamata-kirjad.html.